Airsoft bedrijfsuitje

Airsoft voor bedrijven

Airsoft bedrijfsuitje
Airsoft bedrijfsuitje

Airsoft is ideaal voor een bedrijfsuitje omdat airsoft een echte militaire ervaring geeft.

Je zou airsoft kunnen zien als de overtreffende trap van paintball maar dan zonder de verfplekken.

Het realisme factor is zodanig hoog dat deelnemers het idee hebben zelf in een film te spelen zoals ‘Black Hawk Down’ of ‘Platoon’. Gedurende de missies wordt zelfstandigheid gemeten maar ook teamwork en leiderschap vaardigheden.

Platoon

Altijd al gefascineerd geweest van het leger en alle extreme missies en activiteiten die daar worden uitgevoerd? Dan is airsoft, het bedrijfsuitje voor jou bedrijf!

Op ons indoor airsoft terrein zul je zelf ervaren hoe het voelt om in de schoenen van een militair te staan door gebrouwen te “Clearen” en samen te werken om uit een ingewikkelde situatie te komen. Dit uitje is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, teambuilding en bedrijfsfeesten.

Echte missies!

Deelnemers krijgen een militair tenue, een replica (AEG) van een bestaand machinegeweer en een beschermbril. Als iedereen het militaire tenue heeft aangetrokken, zal de airsoft ervaring van start gaan! U zult met uw groep tijdens airsoft bedrijfsuitje op missie gestuurd worden deze missies zijn voorzien van bunkers, bommen en vlaggen maar maken gebruik van nog veel meer.

Bij de verschillende missies, kunt u denken aan:

  • Team Deathmatch
  • Missile Defence
  • Domination
  • Enemy at the Gates
  • Saving Private Ryan
  • Predator
  • En nog veel meer

Kun jij deze uitdaging aan? 

Teambuilding staat centraal waarbij “Airsoft” laat zien dat types als John Rambo en John McClane in de werkelijkheid weinig tot geen kans maken tegen een overmacht. Ben jij de Rambo van jou team, volg je voornamelijk orders of ben je juist een natuurlijke leider? Kom er tijdens de missies achter uit welk hout jij en je personeel zijn gesneden!

Voorbeeldprogramma: (De tijden en activiteiten kunnen in overleg worden gewijzigd)

10.00 uur     Ontvangst met koffie/ thee
10.30 uur     Uitdelen militaire tenues, replica etc.
10.45 uur     Safety briefing
11.00 uur     Airsoft
13.00 uur     Pauze/ lunch
14.00 uur     Airsoft
16.30 uur     Einde
16.45 uur     Wat nakletsen met wat drinken
17.30 uur     BBQ(optioneel)

Spanning, Sensatie en Teambuilding

Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen kiest u zelf een missie dat het best bij uw gezelschap past. Hiermee bieden wij u een compleet ingevulde dag aan. De activiteiten en opdrachten worden zo ingepland, dat uw airsoft bedrijfsuitje op een ontspannende en gezellige manier gevuld kan worden.

Optioneel toe te voegen aan het programma: 

  • Lunch
  • BBQ Arrangement
  • Dranken Arrangement

Wilt u het arrangement “Airsoft” boeken in Oude-Tonge Zuid-Holland. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Combineer uw bedrijfsuitje met een arrangement:

BBQ Arrangement

Drank Arrangement

Ben je na het airsoft bedrijfsuitje helemaal verkocht aan Airsoft? Kijk dan eens bij onze partner QTAC Airsoft wat de wereld van airsoft te bieden heeft als sport!