Combat Outpost

Gedurende de evenementen hebben we verschillende missies waar de teams aan mee doen. Gedurende deze missies kunnen de spelers punten winnen voor hun team

Event Missies

Missile Defence

Er is één verdedigend team, zij hebben controle over 2 “Missile Defensive Stations” en moeten deze gedurende 15 minuten verdedigen van een vijand die op slechts één van deze locaties een “Bom” hoeft te plaatsen. Zodra de bom is geplaatst, moet het aanvallende team de bom gedurende 60 seconden verdedigen om deze af te laten gaan. Indien het aanvallende team slaagt in hun missie hebben zij gewonnen, maar als het verdedigende team de “Missile Defensive Stations” weet te verdedigen gedurende de volledige 15 minuten, hebben zij het spel gewonnen.

Free For All ( Sudden death )

“Het is iedereen voor zichzelf. ” Indien je bent geraakt, ben je af en verlaat je het speelveld en ga je terug naar de “Safezone”. Gun hits gelden ook. Indien je geen secondary replica hebt ben je af, heb je wel een secondary kun je doorspelen met je secondary.

Team Deathmatch

Team Deathmatch is bekend geworden door verschillende computerspellen als Call of Duty en Battlefield. De term “Team Deathmatch” komt oorspronkelijk van de vorm “Deathmatch” waarbij iedereen in het spel tegen elkaar speelt en wordt gewonnen door de meeste tegenstanders uit te schakelen. Bij team deathmatch zijn spelers verdeeld in twee teams, waar de scores van de individuele spelers bij de score van hun team wordt gevoegd. Waarbij het team met de hoogste score wint.

Multi Team Deathmatch

Team Deathmatch is bekend geworden door verschillende computerspellen als Call of Duty en Battlefield. De term “Team Deathmatch” komt oorspronkelijk van de vorm “Deathmatch” waarbij iedereen in het spel tegen elkaar speelt en wordt gewonnen door de meeste tegenstanders uit te schakelen. Bij team deathmatch zijn spelers verdeeld in meer dan twee teams, waar de scores van de individuele spelers bij de score van hun team wordt gevoegd. Waarbij het team met de hoogste score wint.

Domination

“Domination”, ook bekend als “Bro, Do u even cap?”. Het doel van Domination is om alle controlepunten op het veld te bezitten. Er zijn meestal drie van deze controlepunten verspreid over de kaart en worden meestal gevonden op belangrijke strategische locaties. Om een ​​controlepunt te veroveren, moet een speler 10 seconden in de buurt staan ​​om het te veroveren voor het team van de speler.

Sabotage

Sabotage is een op bommen gebaseerd spel. Het doel is dat een van beide teams een bom vernietigt in normale of Sudden Death speeltypes. Of het hele vijandelijke team in de Sudden Death speeltype doodt. De bom is neutraal, er is slechts één ronde, spelers kunnen respawnen (behalve in Sudden Death) en beide teams proberen tegelijkertijd de basis van het andere team te vernietigen.

Kill Confirmed

Kill Confirmed, ook bekend als “Tags Or It Didn’t Happen”. Het speltype is vergelijkbaar met Team Deathmatch, waarbij twee teams tegen elkaar strijden om kills te verdienen. Het team scoort echter door “dog tags” te verzamelen die vijanden laten vallen wanneer ze zijn afgeschoten.

Capture The Flag

Er zijn binnen deze spelmodus twee teams met een eigen thuisbasis en aan eigen respawn zone. In deze thuisbasissen staat een vlag die door het bijbehorende team moet worden verdedigd, terwijl hetzelfde team ook moet proberen de andere vlag te bemachtigen. De vijandelijke vlag moet gestolen worden en naar de thuisbasis gebracht worden, maar dit kan alleen als de eigen vlag er nog staat. Iedere keer als een team een vlag verovert, krijgt dit team een punt. Het team dat als eerste 3 punten behaalt of in de afgesproken tijd de meeste punten behaalt, wint.

V.I.P. Escort

Bij aanvang van het spel wordt er een V.I.P. geselecteerd. Deze V.I.P. mag uitsluitend bewegen wanneer hij wordt aangeraakt door 2 spelers uit het begeleidend team. Het team moet met de V.I.P. van checkpoint naar checkpoint verplaatsen in een vooraf aangegeven parcour. De V.I.P. heeft in totaal 3 levens, zodra de V.I.P. meer dan 3x is afgeschoten heeft het team verloren en hebben de verdedigers gewonnen.

King of the Hill (Headquarters)

Op het veld is een vlag geplaatst. Het is aan beide teams om deze vlag te vinden en te beschermen gedurende een (vooraf) aangegeven tijd. Zodra die tijd is bereikt wint het team dat op dat moment “King Of the Hill” is.

Infected

Alle spelers begeven zich op het veld. Een speler is geïnfecteerd en loopt tussen de andere spelers. Wanneer de bel voor de eerste keer gaat start de timer (5 minuten) en verandert de geïnfecteerde speler in een Zombie. De taak van de zombie is om zoveel mogelijk spelers af te schieten. Wanneer deze speler iemand afschiet, word de afgeschoten persoon ook een zombie. Dit gaat door tot de laatste spelers zijn geïnfecteerd of tot alle spelers zijn uitgeschakeld (in welk geval de zombie heeft gewonnen). Of de timer op 0 komt te staan, en welk geval de overlevende spelers hebben gewonnen.

Prive Events Only

Gun Game

In het veld liggen verschillende airsoft apparaten verspreid. Spelers beginnen zonder replica, en moeten deze in het veld zien te bemachtigen. De speler die als laatste over is wint het spel.

Detective

Alle spelers hebben slechts 1 replica met maximaal 30 bb’s. Op het veld word 1 persoon aangewezen (zonder dat de andere spelers dit weten). Deze speler wordt de detective. De taak van de detective is om de crimineel te vinden en neer te schieten. Daarnaast wordt een speler de crimineel (uiteraard ook anoniem). De crimineel heeft de taak om zo veel mogelijk spelers uit te schakelen zonder gevonden te worden. Spelers mogen niet schieten tenzij onder vuur worden genomen, dan mogen zij zich wel verdedigen. Indien de crimineel alle spelers weet uit te schakelen zonder neer geschoten te worden door de detective heeft hij het spel gewonnen. De detective en spelers verliezen direct de game op het moment dat iemand anders dan de crimineel een andere speler neer schiet.

Team Gun Game

In het veld liggen verschillende airsoft apparaten verspreid. Spelers beginnen zonder replica, en moeten deze in het veld zien te bemachtigen. Het team dat als laatste spelers in het veld heeft staan heeft gewonnen.

Mercenary

Twee teams nemen het tegen elkaar op. Één Juggernaut staat in het midden, deze juggernaut kan niet dood. Het is aan de teams om hem op een metale plaat op zijn rug te schieten. Op het moment dat hij word geraakt op zijn rug, moet hij 10 seconden stil staan en mag niet schieten. Gedurende deze 10 seconden hebben bijde teams de kans de juggernaut aan te raken en te vertellen bij welk team hij hoort. Zodra dit is gebeurt speelt de juggernaut aan het team dat het heeft “getagged”. Het vijandelijke team kan de juggernaut nog steets op zijn rug raken om hem van team te laten wisselen. Natuurlijk moeten zij hem dan ook nog aantikken en vertellen dat hij nu bij het andere team hoort.

Dropzone

Elke speler begint de game met slechts 1 handgun en maximaal 15 bb’s. Gedurende het spel worden er op vooraf aangegeven locaties en tijden magazijnen, bb’s (met speedloader) of assault rifles gedropt. Het team dat als eerste de bom bij de tegenstander af kan laten gaan heeft dit spel gewonnen.