Airsoft skirm evenementen

Onze airsoft skirm evenementen staan in het teken van het nabootsen (re-enactment) van militaire oefeningen & missies. Met 2 of meer teams ga je aan de slag om de airsoft missies tot een succesvol einde te brengen.

Bij Combat Outpost speel je indoor in een 3000m2 grote airsoft locatie. Naast de skirm locatie hebben we een cafetaria en bar voor een hapje & drankje. (geen alcohol!)

Wij spelen conform de Assault Joule regels van de NABV (1.2 Joule)

Enkele speltypes bij een airsoft skirm
– Death match
– Capture the flag
– Hostile
– Bomb squad
– Death Match Golden Ticket
Lees meer over onze airsoft missies

Dresscode voor airsoft skirms

Tijdens een airsoft skirm draait het om re-enactment. Er wordt een simulatie gedaan van militaire oefeningen & missies. De kleding en speelstyle is dan ook zodanig ingesteld.

Geschikte kleding:
– Camouflage kleding
– Operator style
– SWAT kleding

Je mag uiteraard ook in casual kleding spelen! Echter houd speltype wel in achterhoofd.


Verplicht:
– Gezichtsbescherming (Bv DYE) of masker.
– Goedgekeurde veiligheidsbril

Advies:
– Stevige schoenen

Mondingsnelheid
– Assault 1.2 Joule max (met pang)

Airsoft skirm Loadout

Airsoft replica’s
Het staat je vrij om ieder type airsoft replica te gebruiken. Er zijn geen beperkingen op pistols, rifles of bijvoorbeeld shotguns. Tevens mag je gebruik maken van AEG, HPA, GBB of Co2.

Vooraf aan iedere speldag worden er (verplichte) joulemetingen gedaan. Ook tijdens het spel gedurende de dag kan er een steekproef zijn met joulemetingen om cheaters te weren.

Ander airsoft speltype?
Speel je graag bv Speedsoft? Wil je graag deelnemen aan deze airsoft skirm? Spelen met je pistool op HPA is geen enkel probleem! Pas echter wel je speelstyle en kleding aan conform het evenement.

We organiseren ook Speedsoft evenementen, TacSim evenementen & ARPS evenementen.

Eigen gear of Introducee
Aan dit evenement kun je deelnemen als “eigen gear” speler of als introducee als je geen eigen NABV hebt. Let op de kosten voor introducee zijn hoger (ongeacht of je replica leent van iemand anders).

Tactical Gear kopen?
Op zoek naar goede Airsoft Gear? Bezoek onze partner www.qtac.nl eens! Ze hebben een uitgebreid assortiment met tactical gear & militaire kleding direct uit voorraad leverbaar en hele lekkere koffie! (Of bestel via hun online webwinkel.