SpeedSoft Airsoft evenementen

Onze SpeedSoft Airsoft events staan in het teken van snelheid, inzicht, tactiek en discipline. In tegenstelling van de airsoft skirms waar het draait om militaire missies draait het om uitschakelen van de tegenstander.

In kleine groepen ga je in een kleine ruimte aan de slag om de tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen en punten te scoren. 1 ding is zeker, het gaat er hard aan toe in een SpeedSoft Airsoft event!

Bij Combat Outpost speel je indoor in een 3000m2 grote airsoft locatie. Naast de Speedsoft Airsoft locatie hebben we een cafetaria en bar voor een hapje & drankje. (geen alcohol!)

Wij spelen conform de Assault Joule regels van de NABV (1.2 Joule)

Dresscode voor SpeedSoft Airsoft events

Geschikte kleding:
– Lichtgewicht kleding
– Jersey outfit

Je mag uiteraard ook in casual kleding spelen! Tijdens het Speedsoften kan je het flink warm krijgen. Zorg voor kleding die “luchtig” is en waarin je vrij kan bewegen.

Ongeschikte kleding:
– Camouflage kleding
– Zwaar beladen tactical gear

Verplicht:
– Gezichtsbescherming (Bv DYE) of masker.
– Goedgekeurde veiligheidsbril

Advies:
– Stevige schoenen

Mondingsnelheid
– Assault 1.2 Joule max (met pang)

SpeedSoft Airsoft loadout

Extra informatie
SpeedSoft wordt vrijwel altijd op HPA gespeeld.

Er is ook een HPA vulstation aanwezig op onze airsoft locatie.

Airsoft replica’s
Het staat je vrij om ieder type airsoft replica te gebruiken. Er zijn geen beperkingen op pistols, rifles of bijvoorbeeld shotguns. Tevens mag je gebruik maken van AEG, HPA, GBB of Co2.

Vooraf aan iedere speldag worden er (verplichte) joulemetingen gedaan. Ook tijdens het spel gedurende de dag kan er een steekproef zijn met joulemetingen om cheaters te weren.

Ander airsoft speltype?
Speel je graag bv een Airsoft Skirm? Bekijk dan onze Airsoft Agenda voor andere airsoft evenementen.

We organiseren ook Airsoft Skirm evenementen, TacSim evenementen & ARPS evenementen. Ben je op zoek naar het ideale Airsoft Bedrijfsuitje? Of wil je een Prive event organiseren? Neem contact op voor de mogelijheden.